KRŠTENJA I ROĐENDANI

Svi znaju da su dečiji rođendani i krštenja posebni trenuci koji zahtevaju poseban dodir magije i zabave. U našem restoranu Vizantija, vaše dečije proslave pretvaramo u nezaboravna iskustva koja će dugo ostati urezana u sećanju.

Naš iskusni ugostiteljski tim posvećen je tome da stvori idealne pakete za rođendanske proslave i krštenja, koji uključuju sve što je potrebno da vaša proslava bude nezaboravna. Posebnu pažnju posvećujemo kutku za decu – prostoru koji je lepo dekorisan, opremljen igračkama i zabavnim aktivnostima, kako bi naši mali gosti mogli da se zabave i druže u bezbednom okruženju. Uz našu podršku, deca će se brzo opustiti i početi da uživaju u veselju.

Uz vaše želje kao smernicu, možemo angažovati klovnove, vile, super heroje i druge animatore koji će učiniti vašu proslavu još zabavnijom i nezaboravnom. Neka se deca ludo zabavljaju dok vi uživate u trenucima radosti i sreće.

Dozvolite nam da unesemo malo magije u vaše posebne trenutke i pretvorimo ih u bajkovite priče koje će se prepričavati godinama. Vaši rođendani i krštenja su kod nas u sigurnim rukama.