NAŠA PRIČA

U srcu Beograda, na samom ušću reka Save i Dunava, Restoran Vizantija odiše elegancijom i sofisticiranim šarmom. Sa svojom jedinstvenom arhitekturom i romantičnom atmosferom, naš prostor pruža savršen ambijent za vaše najvažnije trenutke.

Kada zakoračite u Restoran Vizantija, uranjate u svet nezaboravnih proslava i ceremonija. Naša ekskluzivna lokacija nudi neograničene mogućnosti za organizaciju venčanja, svečanih prijema i banketa, pružajući vam bajkovito iskustvo koje će ostati urezano u vašim sećanjima zauvek.

Sa spektakularnim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu, naša terasa pruža savršen panoramski ambijent za vaš poseban dan. Bilo da je u pitanju intimna ceremonija venčanja ili veličanstveni banket, naš tim stručnjaka posvećen je tome da vaše želje pretvori u stvarnost, stvarajući trenutke koji će vas oduševiti.

U Restoranu Vizantija, svaki detalj se pažljivo osmišljava kako bi se stvorio nezaboravan doživljaj. Naša posvećena ekipa profesionalaca stoji vam na raspolaganju da vam pomogne u planiranju i organizaciji vašeg događaja, čineći svaki korak lagan i bezbrižan.

Dobrodošli u Restoran Vizantija – mesto gde se snovi pretvaraju u stvarnost, a vaša proslava postaje legendarna.

Raznolikost, Jednakost i Izuzetnost


Zbir individualnih razlika, znanja, životnih iskustava, inovacija, talenata, raznovrsnih pozadina i jedinstvenih sposobnosti naših članova tima koji doprinose Vizantiji čini nas jedinstvenima, oblikuje našu kulturu, izgrađuje našu reputaciju i koren je svih naših dostignuća. Težimo ka raznolikom, izuzetnom i pravednom radnom okruženju u kojem se svi zaposleni, bez obzira na njihov pol, rodni identitet, rasu, etničko poreklo, nacionalnost, religiju, godine, seksualnu orijentaciju, obrazovanje, invaliditet, status veterana ili druge karakteristike, osećaju cenjenim, poštovanim, zbrinutim i imaju odgovarajuću platformu za lični i profesionalni razvoj.

Naša zajednica je ta koja nas pokreće da budemo bolji u svemu što radimo. Zbog toga naše osnovne vrednosti i verovanja nisu ograničeni samo na naš tim. Kao lider u industriji i zajednici, imamo odgovornost i strast da negujemo duh izuzetnosti i podstičemo kulturne promene na bolje.
Kako svet raste, tako i mi. Preuzeli smo obavezu da uvek evoluiramo i neprestano učimo, osiguravajući da naš tim ima glas i podržavajući glas drugih.

Odaberite nas za vrhunski kvalitet svakog trenutka.